Point-and-shoot warmtebeeldcamera’s die u toegang geven tot een nieuwe dimensie in de wereld van de infrarood thermografie. Een Flir Ex-serie is een betaalbare vervanger voor een pyrometer. Het biedt een warmtebeeld met temperatuur informatie voor elke pixel. De gecombineerde beeldopslag van de nieuwe MSX technologie, thermische en visuele beelden maken de camera onvergelijkbaar gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerken en specificaties van de Flir Ex-serie.

Flir E8 thermografieFlir Ex-serie warmtebeeldcamera

Een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Deze camera’s zijn uitgevoerd met Bluetooth en Wifi. Met Wifi kan je afbeeldingen eenvoudig doorsturen naar een smartphone of tablet. Snel een rapport versturen is hier dus geen probleem. De Bluetooth connectie wordt gebruikt om meetresultaten van de Extech MO297 vochtigheidsmeter of Extech EX845 stroomtang te stockeren bij een infraroodbeeld op de camera. De Flir E40bx, E50bx en E60bx zijn specifiek ontwikkeld voor bouwkundige toepassingen.

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie (bx).

De ‘bx’ verwijst naar gebouwenapplicaties.
Deze camera’s hebben extra functies bedoelt om in te zetten tijdens de inspectie van gebouwen.

Flir E50bx bouwkundige thermografie

De specificaties van de FLIR T5xx series zijn grotendeels gelijk aan de warmtebeeldcamera’s uit de FLIR Exx range. Zo genieten beide series het voordeel van de verwisselbare lenzen, automatische lensherkenning en het extra heldere beeldscherm. De FLIR T5xx warmtebeeldcamera’s hebben echter als extra voordeel dat de lens in een hoek van 180 graden te kantelen is. Dit geeft de inspecteur een stukje flexibiliteit om in lastig te bereik plekken het scherm alsnog goed af te kunnen lezen. De camera kan optioneel tot 1.200 graden gekalibreerd worden. De FLIR T540 heeft tevens de functionaliteit om een panorama afbeelding te maken waardoor een nog breder object op één beeld vastgelegd kan worden.

Kenmerken en specificaties van de Flir T5xx-serie

FLIR T5xx warmtebeeldcamera

FLIR T640bx / T620bx combineert de ergonomie en flexibiliteit van de FLIR B-series en met uiterst hoge beeldkwaliteit van de P-series. De FLIR T640bx / T620bx bieden een thermische resolutie van 640 x 480 pixels waarop de kleinste details kan worden gezien. De T600bx – serie is specifiek ontwikkeld voor toepassingen in de bouw.

Kenmerken en specificaties van de Flir T6xx-serie (bx).

De ‘bx’ verwijst naar gebouwenapplicaties.
Deze camera’s hebben extra functies bedoelt om in te zetten tijdens de inspectie van gebouwen.

Flir T640bx bouwkundige thermografie