De Flir i-serie is de voorloper van de Flir Ex-serie. Hoewel deze camera iets minder functies heeft (geen visuele camera, geen span,…) is de meting bij deze camera’s nauwkeuriger dan bij de Flir Ex-serie. Indien een visuele afbeelding niet noodzakelijk is, kan deze camera de betere keuze zijn. De Flir i-serie beschikt over een kleinere openingshoek waardoor de hoeveelheid pixels van de detector over een kleinere oppervlakte verdeelt worden.

Kenmerken en specificaties van de Flir i-serie.

Flir i5 thermografieFlir i-serie warmtebeeldcamera

Point-and-shoot warmtebeeldcamera’s die u toegang geven tot een nieuwe dimensie in de wereld van de infrarood thermografie. Een Flir Ex-serie is een betaalbare vervanger voor een pyrometer. Het biedt een warmtebeeld met temperatuur informatie voor elke pixel. De gecombineerde beeldopslag van de nieuwe MSX technologie, thermische en visuele beelden maken de camera onvergelijkbaar gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerken en specificaties van de Flir Ex-serie.

Flir E8 thermografieFlir Ex-serie warmtebeeldcamera

Een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Deze camera’s zijn uitgevoerd met Bluetooth en Wifi. Met Wifi kan je afbeeldingen eenvoudig doorsturen naar een smartphone of tablet. Snel een rapport versturen is hier dus geen probleem. De Bluetooth connectie wordt gebruikt om meetresultaten van de Extech MO297 vochtigheidsmeter of Extech EX845 stroomtang te stockeren bij een infraroodbeeld op de camera. De Flir E40bx, E50bx en E60bx zijn specifiek ontwikkeld voor bouwkundige toepassingen.

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie (bx).

De ‘bx’ verwijst naar gebouwenapplicaties.
Deze camera’s hebben extra functies bedoelt om in te zetten tijdens de inspectie van gebouwen.

Flir E50bx bouwkundige thermografie

De FLIR T-Serie is een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Inzetbaarheid is het sleutelwoord: de FLIR engineers hebben de wensen en eisen van de gebruikers omgezet in een reeks van duidelijke en innovatieve kenmerken. Flir T420bx en de T440bx zijn specifiek ontwikkeld voor toepassingen in de bouw.

Kenmerken en specificaties van de Flir Txx-serie (bx).

De ‘bx’ verwijst naar gebouwenapplicaties.
Deze camera’s hebben extra functies bedoelt om in te zetten tijdens de inspectie van gebouwen.

FLIR T640bx / T620bx combineert de ergonomie en flexibiliteit van de FLIR B-series en met uiterst hoge beeldkwaliteit van de P-series. De FLIR T640bx / T620bx bieden een thermische resolutie van 640 x 480 pixels waarop de kleinste details kan worden gezien. De T600bx – serie is specifiek ontwikkeld voor toepassingen in de bouw.

Kenmerken en specificaties van de Flir T6xx-serie (bx).

De ‘bx’ verwijst naar gebouwenapplicaties.
Deze camera’s hebben extra functies bedoelt om in te zetten tijdens de inspectie van gebouwen.

Flir T640bx bouwkundige thermografie