De compacte Exx serie warmtebeeldcamera’s van FLIR staan bekend als dé standaard voor professionele thermografische inspecties. Met de introductie van de FLIR E75, E85 en E95 legt FLIR de lat nog hoger. De nieuwe modellen zijn voorzien van een helderder en groter scherm, verbeterde nauwkeurigheid en hogere resolutie voor superieure meetresultaten.

Bekijk de modellen en specificaties

Verwisselbare lenzen

Niet ieder meetobject is groot genoeg of kan op de juiste afstand met een standaard 24 graden lens benaderd worden. FLIR heeft hier rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van de nieuwe Exx serie. De camera van de FLIR E75, E85 en E95 modellen kan eenvoudig voorzien worden van een 14, 24, of 42 graden lens. Na het verwisselen van de lens voert de camera een automatische kalibratie uit waardoor de gebruiker altijd verzekerd is van de beste beeldkwaliteit en betrouwbare meetresultaten.

FLIR Exx verwisselbare lens

Het beste scherm in zijn klasse

Voor de juiste interpretatie van warmtebeelden is de kwaliteit van het beeldscherm van groot belang. De nieuwe Exx serie is voorzien van een 4” touchscreen dat 25% helderder is dan het beeldscherm van voorgaande modellen. Door de kijkhoek van 160 graden is het scherm ook in lastige posities goed af te lezen. Het nieuwe design zorgt ervoor dat de digitale lens nog dichter bij de infrarood lens geplaatst is, met als gevolg dat beeldoptimalisatie via MSX technologie tot nog betere resultaten leidt.

FLIR E95 display met touchscreen

Aandacht voor kwaliteit

De nieuwe Exx serie bouwt verder op de sterke eigenschappen van zijn voorganger en gaat zelfs nog een stap verder. Met een verbeterde grip ligt de camera zelfs bij langdurig gebruik nog prettig in de hand . Het 4” touchscreen is voorzien van een krasvrije beschermlaag en in combinatie met de robuuste behuizing is de camera uitermate geschikt voor gebruik in zware toepassingen.

Overzicht nieuwe functies

  • Uitwisselbare lenzen (14, 24 of 42 graden) met automatische kalibratie functie
  • Resolutie tot 464 x 348 pixels (161.472 meetpunten)
  • Verbeterde MSX functionaliteit
  • UltraMax beeldverwerking voor 4x pixel resolutie
  • 4” beeldscherm met 25% betere helderheid
  • Nieuwe gebruikersinterface met touchscreen ondersteuning
  • Verbeterde rapportage opties

FLIR E75, E85 en E95 thermische camera

Neem contact op voor meer informatie