De thermische camera Flir GF320 beschikt over een InSb detector die gevoelig is in MWIR. Deze camera bevat een filter van 3.2-3.4µm waardoor deze camera VOS (VOC’s) zichtbaar kan maken. De camera is een onmisbare tool in het detecteren van gaslekken binnen elke chemische plant of opslag van VOC’s.

De Flir GF320 is de aanvulling voor het gebruik van uw sniffer. Gedaan met alle lekpunten één voor één af te scannen. Win tijd door met een beeld honderden lekpunten in 1 beeldopslag waar te nemen. De camera biedt niet alleen een voordeel voor milieu en omgeving maar draagt bovendien bij tot een vermindering van het productieverlies.

Het grote voordeel van de camera is dat de GF320 de oorsprong van de lek ook inzichtelijk maakt. Wanneer je meerdere lekken bij elkaar hebt, mis je er ook geen. De camera is eenvoudig te gebruiken door middel van een 180° draaibaar scherm en een 180° draaibaar handvat. De viewfinder laat toe om in zonnige omstandigheden te meten zonder reflecties op het beeldscherm.

Flir GF320 gasfinder

Enkele voordelen van de Flir GF320:

  • Visualiseren van gaslekken in real time
  • Uitvoeren van temperatuurmetingen
  • GPS lokalisatie
  • Inspectie zonder het proces te onderbreken
  • Enorme tijdwinst
  • Detecteren op afstand
  • Snelle scan om na te gaan of reparaties goed werden uitgevoerd.
  • … (en nog veel meer)

De Flir GF320 heeft een  NETD van maar liefst <15mK! Deze gevoeligheid maakt de GF320 in staat de kleinste thermische verschillen waar te nemen. Het is niet enkel mogelijk om gassen te visualiseren, maar met de Flir GF320 kan u ook elektrische inspecties uitvoeren. De camera  is net zoals de GF343 een dual use camera en kan ingezet worden voor het meten van temperaturen.

Overige specificaties van de GF320:

Spectraal respons: 3.2 – 3.4 μm
Resolutie: 320 x 240 pixels
Gevoeligheid: < 15 mK bij +30°C
Temp. bereik: -20°C tot 300°C
Beeldhoek: 24° x 18°
Dig. zoom: 1-8x digitaal
Spotmeters: 10
Display: 4.3″ kleuren LCD
Res. videocamera: 3.2 megapixel

 

Flir warmtebeeldcamera's