De thermische camera Flir GF343 beschikt over een InSb detector die gevoelig is in MWIR. Deze camera bevat een filter van 4.2-4.4µm waardoor deze camera CO2 zichtbaar kan maken. CO2 kan zowel als tracer gas gebruikt worden, als teruggevonden worden in dagdagelijkse applicaties (productie bier).

De Flir GF343 is de aanvulling voor het gebruik van uw sniffer. Gedaan met alle lekpunten één voor  één af te scannen. Win tijd door met een beeld honderden lekpunten in 1 beeldopslag waar te nemen. De camera biedt niet alleen een voordeel voor milieu en omgeving maar draagt bovendien bij tot een vermindering van het productieverlies.

Het grote voordeel van de camera is dat de GF343 de oorsprong van de lek ook inzichtelijk maakt. Wanneer je meerdere lekken bij elkaar hebt, mis je er ook geen. De camera is eenvoudig te gebruiken door middel van een 180° draaibaar scherm en een 180° draaibaar handvat. De viewfinder laat toe om in zonnige omstandigheden te meten zonder reflecties op het beeldscherm.

Flir GF343 gasfinder

Enkele voordelen van de Flir GF320:

  • Visualiseren van gaslekken in real time
  • Uitvoeren van temperatuurmetingen
  • GPS lokalisatie
  • Inspectie zonder het proces te onderbreken
  • Enorme tijdwinst
  • Detecteren op afstand
  • Snelle scan om na te gaan of reparaties goed werden uitgevoerd.
  • … (en nog veel meer)

De Flir GF343 heeft een  NETD van maar liefst <15mK! Deze gevoeligheid maakt de GF343 in staat de kleinste thermische verschillen waar te nemen. Het is niet enkel mogelijk om gassen te visualiseren, maar met de Flir GF343 kan u ook elektrische inspecties uitvoeren. De camera  is net zoals de GF320 een dual use camera en kan ingezet worden voor het meten van temperaturen.

Overige specificaties van de Flir GF343:

Spectraal respons: 4.2 – 4.4 μm
Resolutie: 320 x 240 pixels
Gevoeligheid: < 15 mK bij +30°C
Temp. bereik: -20°C tot 300°C
Beeldhoek: 24° x 18°
Dig. zoom: 1-8x digitaal
Spotmeters: 10
Display: 4.3″ kleuren LCD
Res. videocamera: 3.2 megapixel

 

Voor meer informatie over de Flir GF343 of over gasdetectiecamera’s neem contact op met onze experten.

Flir warmtebeeldcamera's