Point-and-hoot warmtebeeldcamera’s die u toegang geven tot een nieuwe dimensie in de wereld van de infrarood thermografie. Een Flir Ex-serie is een betaalbare vervanger voor een pyrometer. Het biedt een warmtebeeld met temperatuur informatie voor elke pixel. De gecombineerde beeldopslag van de nieuwe MSX technologie, thermische en visuele beelden maken de camera onvergelijkbaar gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerken en specificaties van de Flir Ex-serie

Flir E8 thermografieFlir Ex-serie warmtebeeldcamera

Een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Deze camera’s zijn uitgevoerd met Bluetooth en WiFi. Met WiFi kan je afbeeldingen eenvoudig doorsturen naar een smartphone of tablet. Snel een rapport versturen is hier dus geen probleem. De Flir E40, E50 en E60 zijn specifiek ontwikkeld voor een industriële omgeving.

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie, model 2017

FLIR Exx 2017

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie, oude modellen

Flir Exx-serie warmtebeeldcamera

De specificaties van de FLIR T5xx series zijn grotendeels gelijk aan de warmtebeeldcamera’s uit de FLIR Exx range. Zo genieten beide series het voordeel van de verwisselbare lenzen, automatische lensherkenning en het extra heldere beeldscherm. De FLIR T5xx warmtebeeldcamera’s hebben echter als extra voordeel dat de lens in een hoek van 180 graden te kantelen is. Dit geeft de inspecteur een stukje flexibiliteit om in lastig te bereik plekken het scherm alsnog goed af te kunnen lezen. De camera kan optioneel tot 1.200 graden gekalibreerd worden. De FLIR T540 heeft tevens de functionaliteit om een panorama afbeelding te maken waardoor een nog breder object op één beeld vastgelegd kan worden.

Kenmerken en specificaties van de Flir T5xx-serie

FLIR T5xx warmtebeeldcamera

De Flir T640 en T620  warmtebeeldcamera’s combineren de ergonomie en flexibiliteit van Flir T-serie en met uiterst hoge beeldkwaliteit van de P-series. De Flir T640 en T620 bieden een thermische resolutie van 640 x 480 pixels waarop de kleinste details kan worden gezien. Door middel van UltraMax kan de nieuwe Flir T660 details tot 4x scherper weergeven. De camera’s kunnen worden voorzien van tal van extra lenzen. Deze serie is specifiek ontwikkeld voor een industriële omgeving.

Kenmerken en specificaties van de Flir T6xx-serie

Flir T6xx-serie warmtebeeldcamera