De Flir i-serie is de voorloper van de Flir Ex-serie. Hoewel deze camera iets minder functies heeft (geen visuele camera, geen span,…) is de meting bij deze camera’s nauwkeuriger dan bij de Flir Ex-serie. Indien een visuele afbeelding niet noodzakelijk is, kan deze camera de betere keuze zijn. De Flir i-serie beschikt over een kleinere openingshoek waardoor de hoeveelheid pixels van de detector over een kleinere oppervlakte verdeeld worden.

Kenmerken en specificaties van de Flir i-serie

Flir i5 thermografieFlir i-serie warmtebeeldcamera

Point-and-hoot warmtebeeldcamera’s die u toegang geven tot een nieuwe dimensie in de wereld van de infrarood thermografie. Een Flir Ex-serie is een betaalbare vervanger voor een pyrometer. Het biedt een warmtebeeld met temperatuur informatie voor elke pixel. De gecombineerde beeldopslag van de nieuwe MSX technologie, thermische en visuele beelden maken de camera onvergelijkbaar gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerken en specificaties van de Flir Ex-serie

Flir E8 thermografieFlir Ex-serie warmtebeeldcamera

Een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Deze camera’s zijn uitgevoerd met Bluetooth en WiFi. Met WiFi kan je afbeeldingen eenvoudig doorsturen naar een smartphone of tablet. Snel een rapport versturen is hier dus geen probleem. De Flir E40, E50 en E60 zijn specifiek ontwikkeld voor een industriële omgeving.

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie, model 2017

FLIR Exx 2017

Kenmerken en specificaties van de Flir Exx-serie, oude modellen

Flir Exx-serie warmtebeeldcamera

De FLIR T4xx-serie is een serie draagbare warmtebeeldcamera’s die qua ergonomie, gewicht en gebruiksgemak geen gelijke kent. Inzetbaarheid is het sleutelwoord: de FLIR engineers hebben de wensen en eisen van de gebruikers omgezet in een reeks van duidelijke en innovatieve kenmerken. Flir T420 en de T440 zijn specifiek ontwikkeld voor een industriële omgeving.

Kenmerken en specificaties van de Flir T4xx-serie

Flir T4xx-serie warmtebeeldcamera

De Flir T640 en T620  warmtebeeldcamera’s combineren de ergonomie en flexibiliteit van Flir T-serie en met uiterst hoge beeldkwaliteit van de P-series. De Flir T640 en T620 bieden een thermische resolutie van 640 x 480 pixels waarop de kleinste details kan worden gezien. Door middel van UltraMax kan de nieuwe Flir T660 details tot 4x scherper weergeven. De camera’s kunnen worden voorzien van tal van extra lenzen. Deze serie is specifiek ontwikkeld voor een industriële omgeving.

Kenmerken en specificaties van de Flir T6xx-serie

Flir T6xx-serie warmtebeeldcamera