Cx-Series

De compacte warmtecamera's uit de FLIR Cx-serie zijn draagbare inspectietools voor gebouwen, faciliteitenonderhoud, HVAC/R, elektrische reparaties en andere toepassingen voor probleemoplossing.

FLIR C3-X

De FLIR C3-X is een 3-in-1 tool met een thermische camera, digitale camera en zaklamp. De warmtebeeldcamera met 128 × 96 resolutie heeft een uitgebreid temperatuurbereik van -20 tot 300 °C, een aanzienlijke upgrade van de originele FLIR C2. Het is de instapcamera uit de Cx-serie die wordt aangeboden door FLIR, maar biedt nog steeds krachtige functies zoals FLIR Ignite en MSX, en professionele rapportagemogelijkheden voor het documenteren van problemen en reparaties met afbeeldingen met behulp van FLIR Thermal Studio.

FLIR C5

De FLIR C5 heeft dezelfde kenmerken als de C3-X, maar bevat een krachtigere warmtebeeldcamera met een resolutie van 160 x 120 (19.200 pixels). De hogere resolutie geeft je meer details, waardoor de camera kleinere temperatuurverschillen kan detecteren en het gemakkelijker wordt om een nauwkeurige temperatuurmeting te krijgen. Bovendien heeft de C5 zoommogelijkheden, 1-Touch Level/Span voor verbeterd scènecontrast en een nog beter temperatuurbereik van -20 tot 400°C (-4 tot 752°F).