FLIR Systems is 's werelds grootste producent van warmtebeeldcamera's, Hun jarenlange ervaring in ontwikkeling van warmtebeeldcamera's met gepatenteerde technologie heeft er toe bijgedragen dat ze uitgegroeid zijn tot nummer 1 van de wereld

AVALASIA staat graag bij met raad en daad in de keuze van uw toekomstige camera en bied eveneens een introductietraining Thermografie aan zodat u snel aan de slag kan. Bel ons gerust vrijblijvend op voor meer info op +32 3 458 57 87

FLIR ONE PRO

Met de FLIR ONE Pro vindt u onzichtbare problemen sneller dan ooit, of u nu elektrische panelen inspecteert, mechanische systemen opspoort, HVAC-problemen opspoort of waterschade opspoort.

Deze FLIR ONE Pro-serie camera biedt 4x de native resolutie van de FLIR ONE Pro LT, voor scherpere beelden die nog verder worden verbeterd door het revolutionaire FLIR VividIR™.

Meet temperaturen die meer dan 3x hoger zijn dan bij welk ander FLIR ONE-model dan ook - tot 400°C - met een gevoeligheid die temperatuurverschillen tot 70 mK detecteert.

FLIR Cx Serie

De FLIR C5 heeft dezelfde kenmerken als de C3-X, maar bevat een krachtigere warmtebeeldcamera met een resolutie van 160 x 120 (19.200 pixels). De hogere resolutie geeft je meer details, waardoor de camera kleinere temperatuurverschillen kan detecteren en het gemakkelijker wordt om een nauwkeurige temperatuurmeting te krijgen. Bovendien heeft de C5 zoommogelijkheden, 1-Touch Level/Span voor verbeterd scènecontrast en een nog beter temperatuurbereik van -20 tot 400°C (-4 tot 752°F).

FLIR Ex Serie

FLIR Exx Serie

FLIR T Serie

Of het nu uw verantwoordelijkheid is om de uptime van een fabriek te behouden of de stroom via distributienetwerken te laten stromen, de thermische camera's van de FLIR T-serie bieden de flexibiliteit, precisie en functies die nodig zijn om apparatuur veilig te inspecteren en storingen te voorkomen.

Deze hoogwaardige warmtebeeldcamera's combineren een uitstekend bereik en resolutie met de ergonomie die professionele thermografen nodig hebben om de hele dag comfortabel te werken. Van de 180° optische blokrotatie op modellen uit de T500-serie tot het OSX™ Precision HDIR optische systeem dat exclusief is ontworpen voor de T1K, de T-serie biedt het volgende niveau in ontwerp en prestaties.

Officiële FLIR Reseller