T-Series

Of het nu uw verantwoordelijkheid is om de uptime van een fabriek te behouden of de stroom via distributienetwerken te laten stromen, de thermische camera's van de FLIR T-serie bieden de flexibiliteit, precisie en functies die nodig zijn om apparatuur veilig te inspecteren en storingen te voorkomen.

Deze hoogwaardige warmtebeeldcamera's combineren een uitstekend bereik en resolutie met de ergonomie die professionele thermografen nodig hebben om de hele dag comfortabel te werken. Van de 180° optische blokrotatie op modellen uit de T500-serie tot het OSX™ Precision HDIR optische systeem dat exclusief is ontworpen voor de T1K, de T-serie biedt het volgende niveau in ontwerp en prestaties.

T530

De FLIR T530 heeft de functies die professionals nodig hebben om hotspots en potentiële fouten nauwkeurig op te sporen. Met het 180° draaibare lensplatform en een helder 4" LCD-scherm, is de FLIR T530 ontworpen om gebruikers te helpen bij het diagnosticeren van moeilijk bereikbare componenten in elke omgeving. Geavanceerde meetinstrumenten op de camera, laserondersteunde autofocus en FLIR's toonaangevende beeldkwaliteit zorgt ervoor dat u problemen snel kunt vinden en diagnosticeren.

T540

Diagnose van mogelijke fouten in industriële, elektrische en mechanische systemen, of ontdek temperatuurafwijkingen in R&D-tests met de FLIR T540 met een resolutie van 464 × 348. Deze draagbare, ergonomische thermische camera biedt geavanceerde functies zoals 1-Touch Level/Span en continue laserondersteunde autofocus, waardoor het het perfecte contactloze diagnostische hulpmiddel is voor conditiebewaking en onderzoekstoepassingen. Stroomlijn elektrische/mechanische onderzoeken, probleemoplossing en reparaties met de modus Inspectieroute, die vooraf geplande routes uitvoert die zijn gemaakt in FLIR Thermal Studio Pro (Route Creator-plug-in vereist), zodat gebruikers temperatuurgegevens en beelden in een logische volgorde kunnen vastleggen.

T560

Los hotspots op, vind verborgen fouten en bevestig reparaties snel met de ergonomische FLIR T560 met hoge resolutie. Deze warmtebeeldcamera van 640 × 480 (307.200 pixels) heeft een helder 4" LCD-scherm en een 180° draaibaar lensplatform, zodat u gemakkelijk en comfortabel elektrische of mechanische problemen kunt diagnosticeren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Geavanceerde camera op de camera meethulpmiddelen zoals 1-Touch Level/Span, plus laserondersteunde autofocus, zorgen ervoor dat u elke keer nauwkeurige temperatuurmetingen opneemt.Met de ingebouwde FLIR-inspectieroutemodus kunt u onderzoeksplannen downloaden en uitvoeren naar uw camera vanuit FLIR Thermal Studio Pro (met FLIR Route Creator-plug-in).

T840

De FLIR T840 infraroodcamera is ontworpen om elektriciteitsbedrijven en andere thermografieprofessionals te helpen comfortabel apparatuur zowel binnen als buiten te onderzoeken en de hele dag door naar tekenen van storing te zoeken.

T865

De FLIR T865 warmtebeeldcamera is een contactloos inspectiehulpmiddel met een 180° roterend optisch blok waarmee gebruikers veilig en comfortabel de toestand van kritieke elektrische en mechanische apparatuur in utiliteits- en productietoepassingen kunnen beoordelen.

T1010

De FLIR T1010 is uw toegang tot de wereld van uitstekende thermische beeldprestaties. Met een resolutie tot 3,1 MP (UltraMax®), superieure thermische gevoeligheid en FLIR's meest geavanceerde gebruikersinterface, is de T1010 ontworpen om uw werkdag te stroomlijnen en van u de held te maken.

T1020

Bereid u voor op uitstekende thermische beeldprestaties, gebaseerd op 50 jaar ervaring. Met zijn opmerkelijke bereik, een resolutie tot 3,1 M (UltraMax®) en een wendbare, nieuwe gebruikersinterface, is FLIR's vlaggenschip T1020 ontworpen om uw werkdag te stroomlijnen en van u de held te maken.